AXA Ekologisk Frukt och nöt müsli

Utsida och insida – AXAs Müsli och Nikon D800

AXA Ekologisk Frukt och nöt müsli - Förpackning och innehåll

Här om veckan köpte jag AXAs Ekologiska Frukt & Nötmüsli med Russin, Nötter, Äpplen och Aprikoser. Morgonen efter häller jag upp första portionen i yoghurten och blir något besviken. Den borde heta ”AXA Havregryn och Fyra Russin”. Såg typ en hasselnöt, och nåt som kan vara en smula äpple eller aprikos. Väldigt väldigt långt från min favvomüsli Really Nutty Müsli.

Eftersom jag gärna vill hitta ursäkter för att testa olika funktioner på min Nikon D800 så tog jag tillfället i akt och såg till så att CLS fungerade, dvs den trådlösa blixtstyrningen. Dess bilder är tagna med en SB800 i en softbox. Fotade samtidigt med min D700 för en kommande blogpostning, ska bli intressant att se resultatet!