Bröllop

Jag heter David Berg och älskar foto, särskilt bröllopsfoto! Det finns inget roligare än att få vara med och dokumentera en bröllopsdag. Jag behärskar det mesta när det gäller fototeknik men när det kommer till kritan så är det känslan i bilden som är det viktigaste för mig. Jag fotograferar enkelt och rakt i naturligt ljus, sällan posade bilder.

Jag är helst med hela dagen och dokumenterar allt som händer i reportagestil. För även om porträttbilderna så klart är viktiga så kommer många av de bästa och mest känslosamma bilderna från andra delar av dagen, t ex vid förberedelserna hos frisören eller på middagen.  När jag är med hela dagen är det också lättare att skapa en berättelse med bilderna.

Personliga bilder

Bästa sättet att få bra, personliga, bilder är att man litar på varandra och det gör man inte direkt utan att man känner varandra.  Nu tycker du kanske att jag låter som en datingsite men jag vet att det hjälper mycket om man har träffats och snackat lite över en kopp kaffe innan bröllopet. Därför är mina planeringsmöte också ”lära-känna-varandra-möten”.

Alla är nervösa på sin bröllopsdag och att då dessutom ha nån som fotograferar en hela dagen känns så klart rätt konstigt. Men min erfarenhet är att man ganska snabbt faktiskt vänjer sig med att ha mig och min kamera i närheten och släpper på garden.

Video

2016 börjar jag filma bröllop. Är ni intresserade av bröllopsfilmare eller ”videograf” för att filma ert bröllop? Hör av er!
Jag vet att många ofta är intresserad av film men även vill ha foton, då kan jag erbjuda ett paket där jag filmar bröllopsdagen men det ingår även tid för porträttfotografering. Här en bröllopsfilm från 2015.

Priser

Mina priser börjar på 17200kr för ett paket på 5 timmar inkl bilderna högupplösta. Kontakta mig för fullständig prislista.
Priserna är inkl moms och jag är godkänd för F-skatt.

Mini-FAQ

Vad har du för priser?
De börjar på 17200kr för ett halvdagspaket på 5h.
I paketen ingår fotografering en viss tid, t ex 5h, på bröllopsdagen, provfotografering innan bröllopet och bilderna redigerade och högupplösta. Kontakta mig för komplett prislista.

Vad innebär ”heldag”?
Jag har två heldagspaket, 8h och 12h det brukar täcka in allt som behövs men jag erbjuder även längre.

Hur många bilder?
Det går inte att ge ett exakt svar, alla bröllop är olika, men jag brukar leverera mellan 300 och 500 bilder på heldagsbröllop.

Är bilderna redigerade?
Ja, jag går igenom och redigerar varje enskild bild.

Vad menar du med provfotografering?
Många jag fotograferar känner sig ovana framför kameran. Inte så konstigt, de flesta av oss brukar inte ha en fotograf i hasorna. På provfotograferingen fotar vi lite porträttbilder så ni får känna på hur det är att bli fotograferad och ni vet hur jag jobbar. På detta sätt är ni lite mer avslappnade på bröllopsdagen. Dessutom är det roligt! Jag mailar över några bilder efteråt.

Gör du album?
Absolut! Kontakta mig för min kompletta prislista. Ni får såklart även göra egna album om ni vill.

Vad har du för stil på dina bilder?
Ta en titt på bröllop jag fotat tidigare här på bloggen så får ni en uppfattning om min stil. I listan till höger har ni bloggposter med de senaste bröllopen.

Kontakt

Om ni delar min bild av hur bröllopsfotografering ska vara tycker jag ni ska höra av er! Skriv gärna lite om era tankar med ert bröllop, vad är viktigt för er? Har ni nåt tema? Finns det platser att fotograferas på som betyder något speciellt för er? Hör av er med formuläret till höger eller maila så skickar jag min kompletta prislista, så kan vi boka ett möte och snacka vidare! 

David Berg
Burgårdsgatan 13
41252 Göteborg

073 9230446

foto@davidberg.se

Du kan följa mig i sociala medier.

Fotograf David Berg på Facebook Fotograf David Berg på flickr Fotograf David Berg på pinterest Fotograf David Berg på vimeo

Mina bröllopsbilder har bla publicerats på följande bröllopsbloggar:

Those Lovely Days bröllopsblogg
Vintage Honeymoon
Publicerad på dittbrollop.se

Jag samarbetar med: