Provfotografering i Botaniska Trädgården Göteborg- kyss i motljus

Provfotografering i Botaniska Trädgården

I Sverige är vi bortskämda med våra långa solnedgångar och soluppgångar som ger ett sagolikt fotoljus. Som bröllopsfotograf blir det tyvärr allt för ofta man missar det ljuset eftersom solnedgången är så sent på kvällen under sommaren då de flesta gifter sig och brudparen vill ofta fotograferas under dagen. En fördel med höstbröllop är att ljuset kan vara bättre, solen står lägre på himlen och solnedgången inträffar tidigare. Jandra och Israel ska gifta sig i oktober, då är det solnedgång vid 18.30, vilket vi tänker utnyttja. Bara hoppas på att vädret är med oss. De gifter sig i Trädgårdsföreningen och har bröllopsfesten i Gothia Towers. Jag fotade Hannah och Nicklas i Trädgårdsföreningen förra året. Sen siktar vi på porträtt vid avenyn/götaplatsen där jag också fotat tidigare. Men jag har aldrig fotat bröllop vid Gothia Towers, det blir i det tredje nybbygda tornet. Det ska bli grymt!
Jag träffade Jandra och Israel för ett par dagar sedan i Botaniska Trädgården här i Göteborg. Vi snackade lite om bröllopet och sen tog vi lite bilder. När man bestämmer tid för provfotografering så kan man ju passa på att ta det när ljuset är bra!

Provfotografering i Botaniska bröllopsfotograf Göteborg Provfotografering i Botaniska - porträtt vid lusthuset Pre Wedding Shoot i Botaniska - porträtt vid lusthuset Pre Wedding Shoot i Botaniska - brudparet i lusthuset Pre Wedding Shoot i Botaniska - brudparet promenerar i motljus Pre Wedding Shoot i Botaniska - brudparet vid kryddträdgården Botaniska Trädgården Göteborg -porträtt av blivande brudparet fotografering i Botaniska Trädgården Göteborg -porträtt av blivande brudpar i motljus fotografering i Botaniska Trädgården Göteborg -porträtt av blivande brudpar i motljus Golden hour i botaniska trädgården. brudpar i motljus solnedgång med brudparet i motljus i botaniska trädgården