Bröllopsfotograf Alingsås Gräfsnäs

Agnes och Patrik – Bröllop Alingsås, Gräfsnäs

Efter Agnes och Patriks mingelkväll i Alingsås var det dags för själva bröllopet. Potatisfestivalen pågick i Alingsås så det var gott om folk i stan. Inne på frisörsalongen var det dock väldigt lugnt och avslappnat när jag dök upp vid 10-tiden för att börja fotografera bröllopsdagen. Prognosen såg klart osäker ut men som så ofta blev det underbart fint väder vid vigseln och porträtten. Vi fotade porträtten i en underbar liten park precis intill kyrkan innan bröllopsparet åkte vidare mot festplatsen vid Gräfsnäs i en gammal stilig Wolseley.

Själv slängde jag i mig lite mat i bilen innan jag mötte upp brudparet vid slottsruinen. Som bröllopsfotograf hoppas man alltid på spännande miljöer att fota i och området kring slottsruinen i Gräfsnäs bjöd på superfina inramningar för bröllopsfoto!

Efter middagen blev det grym fart på dansgolvet och jag passade på att låna ut brudparet för några avslappnade kvällsportätt.

Grattis Agnes och Patrik!

Bröllopsfotograf Alingsås Förberedelser hårBröllopsfotograf AlingsåsSminkBröllopsfotograf Alingsås Göteborg Förberedelser brudgummenBröllopsfotograf Alingsås Göteborg Förberedelser Bruden klänning skorBröllopsfoto Alingsås VigselnBröllopsfotograf Alingsås Göteborg porträttBröllopsfotograf Gräfsnäs PorträttBröllopsfotograf Gräfsnäs MiddagBröllopsfotograf Gräfsnäs Dans brudvalsBröllopsfotograf Gräfsnäs Porträtt natt