Agnes och Patrik Alingsås förkväll banner

Agnes & Patrik – Förkväll i Alingsås

Inför Agnes och Patriks bröllop i Alingsås anordnade de en mingelkväll dagen innan bröllopsdagen. När jag satte mig i bilen i Göteborg visste jag inte vad jag förväntade mig av kvällen, det var ett nytt typ av uppdrag för mig som bröllopsfotograf, men det visade sig bli en väldigt mysig kväll och kul för bröllopsparet och gästerna att träffa varandra lite innan.

Jag var deras bröllopsfotograf, det här är bilderna från ”förkvällen”.

Agnes och Patrik Alingsås Förkväll MatAgnes och Patrik Alingsås Förkväll Mat och kattAgnes och Patrik Alingsås Förkväll HundFörkväll bröllopsfotograf AlingsåsFörkväll bröllopsfotograf Alingsås serveringFörkväll bröllopsfotograf Alingsås matFörkväll bröllopsfotograf AlingsåsAgnes och Patrik AlingsåsAgnes och Patrik AlingsåsAgnes och Patrik AlingsåsAgnes och Patrik Alingsås utsiktAgnes och Patrik Alingsås utsiktAgnes och Patrik Alingsås presenterAgnes och Patrik Alingsås kompisarAgnes och Patrik Alingsås kompisarAgnes och Patrik Alingsås kompisarAgnes och Patrik AlingsåsBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David BergBröllopsfotograf Alingsås David Berg