Peter & Maria Pre-Wedding Shoot Backa Loge - Provfotografering inför bröllopet vid ett coolt träd

Maria & Peter

Förra året fotograferade jag ett bröllop på Backa Loge. I helgen var jag tillbaka för att träffa ett nytt bröllopspar. Maria och Peter. Vi snackade om vad de har för upplägg på sin bröllopsdag. Samtidigt passade vi på att kolla på lite platser att använda för bröllopsfotograferingen och göra en liten provfotografering. Sjukt trevligt par! Jag ser verkligen fram emot att fotografera deras dag. Vi hittade även ett tufft träd som jag missade förra gången jag var där. Kommer förhoppningsvis att kunna använda det för några porträtt i sommar.

Peter & Maria Pre-Wedding shoot Backa Loge - SkyltPeter & Maria Pre-Wedding shoot Backa Loge - ParetPeter & Maria Pre-Wedding shoot Backa Loge - Paret Peter & Maria Pre-Wedding shoot Backa Loge - Paret var för sig Peter & Maria Pre-Wedding shoot Backa Loge - Coolt träd